Nieuws

Blijf op de hoogte van het laatste nieuws

6D Sports Nutrition, nieuw in onze winkel!

Vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel! De 6D Sports Nutrition die je dagelijks tegenkomt in het profpeloton.

Nieuw: S-Works Ares road schoenen

Ben jij op zoek naar een schoen voor een aanval in de heuvels, een lange solo of een sprint waar elke watt telt? Dan is de nieuwe S-Works Ares de schoen die jij zoekt!

Elektrische fietsen actie Gazelle & Kalkhoff*

Wij zetten het jaar sterk in met een mooie nieuwjaarsactie op Gazelle & Kalkhoff E-bikes.

Bovenop een mooie korting ontvang je nu een gratis Basil-fietstas bij aankoop van een E-bike één van deze merken

Onze batterijen zijn weer opgeladen!

Vanaf 12 november zal onze werkplaats geopend zijn op
maandag, donderdag en vrijdag
van 9u00 tot 12u00
van 13u00 tot 18u00

Ook zijn wij dan telefonisch of per mail beschikbaar voor advies, offertes en bestellingen.

Sluiting 2 november 2020 tot 11 november 2020

Het waren de voorbije maanden bizarre tijden…Om onze batterijen terug volledig op te laden zal onze winkel gesloten zijn vanaf 2 november 2020 tot en met 11 november 2020.Vanaf 12 november zullen we uitsluitend op afspraak werken….graag afspreken  via info@4bikes.beHeb je toch dringend iets nodig? Bestellen via onze webshop blijft steeds mogelijk!

Specialized mondkapje

Het bedekken van je neus en mond kan van cruciaal belang zijn om de verspreiding van virussen te stoppen, maar het betekent niet dat je moet stoppen met het verspreiden van het Specialized virus.

Maak kennis met de S-Works Aethos

We weten dat er niets beter is dan een lange dag op de fiets zonder dat we de finish in zicht hebben. Daarom zijn we erg enthousiast over deze geheel nieuwe rijervaring. Aethos is een fiets waarbij we een aantal regels hebben overtreden. We hebben die regels verbroken met maar één doel; om te jagen op de beste rijkwaliteit die ooit is gemaakt. Ontdek hem vanaf nu in onze winkel!

De geheel nieuwe Stumpjumper EVO!

Welkom in het Gouden Tijdperk van het mountainbiken! De beste mogelijkheid om dit te ervaren is met de meest legendarische naam op de trail: de compleet nieuwe Stumpjumper EVO. Het is een fiets die uitstekend presteert op verschillende soorten terrein. Het is meer dan de Ultimate Trail Bike, het is Instant Rowdy. De Stumpjumper EVO biedt ongekende controle, capaciteit en verstelbaarheid.

Specialized Been Seen, Be Warm

Wind. Water. Sneeuw … wat dan ook. De nieuwste Specialized wintercollectie  zorgt ervoor dat je het hele seizoen droog en warm rijdt. Vanaf nu verkrijgbaar in onze winkel en onze webshop!

De compleet nieuwe Chisel

De nieuwe Chisel is gecreëerd door alles wat we de afgelopen 40 jaar geleerd hebben van XC-wedstrijden. Het is een rasechte XC-racemachine die iedere klim, bocht en rotspartij aanvalt met snelheid en efficiëntie. Dit samen zorgt ervoor dat de nieuwe Chisel de meest capabele en beste performance aluminium XC-fiets ter wereld is. Carbon blijkt immers niet de enige weg naar de top van het podium te zijn.

The Sagan Collection

Voor het nieuwe hoofdstuk in de Sagan-collectie hebben we Peter’s legendarische regenboog genomen en verpletterd, waarbij we eerder dit jaar van een bijna afwezigheid van kleur zijn overgegaan naar een glinsterende kleurstelling die net zo betoverend en mercuriaal zijn als de meesterwerken die Peter op de weg schildert tijdens zijn wedstrijden.

Specialized Tarmac SL7

Waarom zou je kiezen tussen aerodynamica en lichtgewicht/ rijcomfort en snelheid? 
Met de nieuwe Specialized Tarmac SL7 is dit niet meer nodig! 

Kom snel langs en ontdek dit nieuwe racemachine van Specialized!

De compleet nieuwe Specialized Epic

Je kijkt naar de snelste XC-fietsen ter wereld. Voortbouwend op de erfenis van de meest winnende full suspension XC-fiets uit de geschiedenis, levert deze nieuw ontworpen Epic een ongeëvenaarde combinatie van trapefficiëntie, laag gewicht en controle. Vanaf nu verkrijgbaar in uw Specialized winkel!

Nieuwe Roval wielen

Specialized bied met een combinatie van het licht gewicht van de CLX50, de aerodynamica van de CLX64 en de stabiliteit van de CLX32 de snelste wielset ter wereld aan! De Roval Rapide wielset!
Een wielset waarbij het voor- en achterwiel verschillend zijn om de aerodynamica en stabiliteit maximaal te benutten.

Ook als klimmen jouw doel is, heeft Specialized vanaf nu de ideale wielset. Met slechts 1248 gram is de Alpinist CLX de lichtste wielset die Specialized ooit gemaakt heeft!

Off-road performance voor iedereen!

De legendarische prestaties van de Recon S-Works schoen gebruikt om een nieuwe collectie schoenen te ontwikkelen. Of je nou de hele dag op de fiets zit, of hike paden moet overwinnen. De nieuwe collectie Recon schoenen zorgen ervoor dat jij comfortabel door je dag heen komt dankzij onder andere zijn nieuwe zooltechniek.

Nieuwe Turbo Levo SL

Maak kennis met het nieuwste lid van de Turbo Mountain familie, de Turbo Levo SL. De superlichte e-MTB sluit zich aan bij de krachtige Turbo Levo en bij de capabele Turbo Kenevo. De Turbo Levo SL voegt nieuwe dimensies toe aan de krachtige Turbo familie.

Specialized Sagan edition 2020

Droom jij om met dezelfde fiets als Peter Sagan te rijden? Dat is vanaf nu mogelijk! Met trots presenteren we de nieuwe Sagan collectie met een gelimiteerde Tarmac en Venge!

Solden

Eindejaarsperiode

4Bikes Westerlo is tijdens de feestdagen enkel gesloten
op woensdag 25 december 2019 en 1 januari 2020

Winteracties

RETÜL FIT SERVICE ON POINT

Onze retül fit room is vernieuwd.
wilt u comfortabeler zitten op de fiets?
Wilt u als een echte pro op fiets kilometers doen?
Heeft u klachten van nek of rug?
Dan is dit de oplossing

Nieuw! S-Works EXOS Road schoenen

Met slechts 150 gram is de S-Works EXOS de lichtste fietsschoen, met een Boa®-dial, ooit geproduceerd. Ze zijn niet alleen belachelijk licht, maar ze hebben nog steeds alle functies die synoniem zijn aan het S-Works-label. Ze zijn nog steeds van World Tour-niveau, maar dan belachelijk licht.