Turbo Vado 5.0

Van harte welkom!

CHAR/BLK/CHRM
CHAR/BLK/CHRM

 De Turbo Vado 5.0 is niet alleen de nieuwste evolutie van onze bekroonde Turbo- technologie, maar vormt tegelijkertijd ook een gigantische stap op het gebied van fietsenontwerp.

  • De motor van de Vado is volledig geïntegreerd in het frame en biedt 350 Watt aan vermogen. Custom-getuned voor het rijden in de stad. De motor reageert intuïtief op jouw pedaalkracht: hoe harder jij trapt, hoe meer vermogen de motor levert. Dankzij de interne snaaraandrijving is de motor fluisterstil en vrij van trillingen.

  • Het 2.2-inch digitaal TFT scherm toont je alle belangrijke ritgegevens in real-time. Via de ingebouwde Bluetooth® verbinding heb je met de Mission Control App de volledige controle over de verschillende profielen, rijmodi, actieradius, etc.

  • De custom 604Wh batterij is volledig geïntegreerd in het frame, eenvoudig te verwijderen om elders op te laden en op slot te zetten voor extra zekerheid. Het batterij communiceert met het scherm en heeft verschillende rijmodi om de efficiëntie en actieradius te optimaliseren. 

PRIJS: € 4.199,-